3 ting jeg muligvis ikke burde have gjort. 

1) Jeg burde muligvis ikke have overbevist mig selv om, at min krop er i en tilstand som da jeg var 18 år. Det viser sig, at det er den bestemt ikke. Nej krop, du holder ikke til to dages intensiv druk og røg og kun 3 timers søvn. Bare nej. 

2) Jeg burde muligvis ikke begejstret have sagt ja tak til en køretur med sviger-farmor. Jojo, det var da helt sikkert en smuk udsigt på hele turen, og Fyn er virkelig fin. Men når man har set døden i øjnene op til flere gange på en halv time, og samtidig ikke kan høre hvad damen fortæller af formodentlig spændende historier, fordi den lille Berlingo kører med 5000 omdrejninger og dermed larmer som et lille jetfly, så vil jeg egentlig hellere gå. Eller cykle. Eller bare blive hjemme.
3) Jeg burde muligvis ikke have troet, at jeg faktisk kan være to steder på én gang. Eller bare troet, at jeg er voldsomt effektiv, for det plejer egentlig ikke være min stærke side. Jeg vil så gerne nå at se alle venner og familie og bruge al min tid sammen med dem. Men jeg har desværre også en lejlighed, der skal pakkes i kasser. Jeg er i øjeblikket på Tour de Jylland, hvilket er skide hyggeligt. Men det betyder, at jeg først er hjemme igen sent den 9. juni, og flyttemændene kommer og henter al vores gods den 11. juni klokken meget tidligt om morgenen. Så vi har en dag til at pakke i. Jamen, det skal vi da nok nå! Ingen problemer!… Ingen problemer fordi hr. mand har indvilliget i at pakke det hele ned helt mutters alene.
…faktisk bør den ikke være på min liste over “ting jeg ikke burde have gjort”. Det er da egentlig skide smart! Jeg er genial! Hvis jeg altså bare kunne undgå den der dårlige samvittighed, that is.
Nåh, men jeg kan nu også godt finde ud af at tage vældig gode beslutninger. For eksempel besluttede jeg mig for at få en Coca Cola med sukker i stedet for en kedelig Zero. Og se engang, den er fyldt op til max! Hvis det ikke er en god beslutning, så ved jeg snart ikke hvad er.

4 meninger om “3 ting jeg muligvis ikke burde have gjort. ”

    1. Jeg tror egentlig hellere jeg vil eje en timeturner frem for en klon 😀 Selvom jeg slet ikke er ligeså cool som Hermoine, og sikkert ville opdage mig selv, hvilket selvfølgelig ikke ville være så heldigt… men ellers kunne det være fedt! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *