Bogbefaling #1

Happyhappyhappy
^ Jeg kan desværre ikke påstå, at jeg er kreativ. Men det er Paints det bedste og de ord jeg udtaler oftest i øjeblikket.

Okay, i sidste indlæg lovede jeg, at det næste indlæg jeg postede ville være meget mere positivt og en smule mindre brokkende. Så det skal I få! Jeg holder nemlig hvad jeg lover – medmindre det omhandler chips med dip, for så gælder alle kneb.

Jeg ville gerne fortælle om hvor fuldstændig fantastisk jeg har det i øjeblikket – hvor mange dejlige mennesker jeg bruger min tid på, hvor meget jeg kommer til at savne mine kollegaer, hvordan det knuser mit hjerte at småforlade min familie, og hvor ubeskriveligt vildt det bliver at flytte til Grønland. Men jeg kan ikke rigtig få det ud på skrift. Så i stedet vil jeg komme med en boganbefaling – eller nej, nærmere en bogbefaling! Det her er uden pis den bedste bog jeg har læst i mange, mange år. Faktisk er jeg så tæt på at udbryde, at det er min nye yndlingsbog. Men så er det jeg kommer i tanke om, at jeg ikke har en yndlingsbog som sådan. Mere nogle bøger, der deler toppen af poppen. Og i den klasse kommer følgende bog i hvert fald i.

Så altså:

Bogbefaling #1: ‘En mand der hedder Ove’ af Frederik Backman.
happyhappy-ove

Hvis man har lyst til at høre den på lydbog, kan indtalelsen af Thomas Gulstad anbefales på det kraftigste! Og den kan lånes kvit og frit på eReolen.

Den her bog er perfekt! Jamen, det synes jeg virkelig. Faktisk bør jeg bruge lidt flere udråbstegn!!! Jeg har hørt den som lydbog imens jeg har cyklet til og fra arbejde. Den har fået mig til at grine så højlydt og så længe, så jeg var nødt til at stoppe op og krølle mig sammen, fordi jeg fik mavekramper og ikke kunne få vejret – jeg blev ramt af de der fantastiske latterudbrud som man ikke kan stoppe, og heller ikke har lyst til at stoppe, for de gør en så grundlykkelig. Og den har fået mig til at tudebrøle så inderligt og hjerteskærende, så jeg var nødt til at iføre mig solbriller selvom det var gråvejr, for at skjule mine rødsprængte øjne. En anden cyklist var endda så venlig at cykle op på siden af mig, for at høre om jeg var ok. Det var jeg ikke! Jeg hørte slutningen da jeg lige havde parkeret cyklen ved lejligheden, og så løb jeg ellers hulkende op ad trapperne, sparkede døren op ind til lejligheden, og græd mod hr. mands skulder i en halv time. Den bog er simpelthen så perfekt. I hvert fald for mig.

Hvis du synes at introen til tegnefilmen ‘Up!’ er hjerteskærende og alligevel så inderligt smuk, så er det her bogen for dig.

Jeg gad godt, at jeg kunne finde ud af at anmelde, men det kan jeg ikke. Jeg kan kun give befalinger, så bær over med mig. Men tag så lige at få læst den bog! 😀

4 meninger om “Bogbefaling #1”

 1. Først tænkte jeg om det ville være for stalker-agtigt at kommentere endnu et indlæg, men nu har du lige undskyldt for at spamme mit kommentarfelt, så jeg tænker det er okay. Den bog er fantastisk! Det er sjældent jeg snupper en bog med fra Kvickly, men jeg havde hørt godt om den, og jeg blev bestemt ikke skuffet. Den er bare så god og rørende.

  1. Hahaha, jeg elsker, at jeg ikke er den eneste stalker-type 😀
   Den bog er så fantastisk! Åh, jeg er stadig ikke kommet mig over den 🙂 Det er bare så ærgerligt, at den hedder noget så kedeligt som ‘En mand der hedder Ove’, og har sådan en total uinspirerende forside. Det givet jo vældig meget mening når man har læst bogen, men jeg synes simpelthen det er for svært, at få folk overbeviste on at læse den. Endda selvom jeg befaler! 😀

 2. Det er ellers en anmeldelse af en slags, hvis du spørger mig (det gjorde du ikke, men jeg siger det alligevel!). 😀
  Jeg har haft den stående på reolen i et godt stykke tid, men det du skrev, om at hvis jeg kunne lide introen til “up”, så var bogen noget for mig, har givet mig lyst til at læse den – snart i hvert fald. 😀

  1. Jeg er åbenbart heller ikke særlig god til at befale, for så ville du allerede være gået i gang med den! Men KOM NUUUU, du bør virkelig læse den! Hvis du læser den indenfor den næste uge, så giver jeg… en kop kaffe og tørret hvalhud hvis du kommer til Grønland! 😀 Åh, forhåbentlig er jeg bedre til at lokke end at anmelde og befale 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *