CWAZY NEWS!

HAPPY GAPPY
Det er jo ret sølle, at jeg har været bedre til at udgive indlæg imens jeg var på ferie og nonstop i druk, end jeg har været imens jeg har været hjemme og nonstop fedet den på sofaen. Men der er en god forklaring: jeg har nemlig været dødnervøs. Faktisk i flere uger. Og det har betydet, at jeg overhovedet ikke har haft overskud eller lyst til andet, end at se afsnit af ‘The Big Bang Theory’ og grovæde chips. Det har jeg så tilgengæld også gjort vældig godt. Men nu kan jeg endelig løfte sløret for cwazy news, og hvorfor jeg har været helt væk fra sendefladen (hvis det ikke var endt positivt, havde jeg selvfølgelig løjet og fortalt, at jeg havde haft alt for travlt med at være en perfekt husmor, eller at jeg havde brækket alle mine fingre i et faldskærmsudspring, eller noget andet cool. Men nu får I sandheden!): JEG HAR FÅET JOB PÅ GRØNLAND. Ja fandme ja. Og halleluja og hurra 😀 😀 😀 Så hr. mand og jeg bliver øboer om mindre end 2 måneder.

Et par af vores venner har været sådan lidt a’la: “Grønland? Hvad fanden vil I på Grønland??!” Vi vil sgu da nusse med isbjørne, bruge slædehunde som offentlig transport, se Nordlyset, lave sneengle hver dag, lave verdens største snemand der bliver stående for evigt, spise hvalkød, sy sælluffer, lære at sige “Jeg vil gerne bestille 2 øl, tak” på grønlandsk, køre på indlandsisen, eje en snescooter, få grønlænder-venner, opleve en snestorm, se hvaler, trekke i bjerge, lave vores egne tupilakker og så meget mere. Inkl. selvfølgelig lidt arbejde. Jeg kan slet ikke udtrykke hvor fantastisk og skide spændende det er. Jeg er meget, meget glad.

Jeg søgte stillingen allerede inden jeg tog til Thailand. Der var dog først sidste ansøgningsfrist den 7. april, tror jeg nok, så jeg gik ikke og var nervøs på ferien. Det var jeg alligevel også for fuld til. Men da jeg kom hjem og hverdagen startede igen, kunne jeg mærke de små sommerfugle i maven. Som ærlig talt hurtigt blev til gigantiske Pterosauruser. OMG. Samtalen foregik over Skype, og desværre var forbindelsen ikke skide god, men tilgengæld var jeg skide nervøs, så det var jo en dejlig kombi. Men muhahaha, jeg fik jobbet (hvilket har fået mig til at tænke på, hvilke andre tåber de ellers må have haft til samtale, siden jeg var det bedste bud. Synd for Grønland, heldigt for mig).

Jeg håber I har haft en rigtig god weekend – for det har jeg 😀 Og at de, der har været vågne hele natten, enten pga. Readathon eller druk, ligger og sover tungt og roligt nu. Nu vil jeg prøve at læse lidt blogs, måske google Grønland et par gange eller to, og drikke min kaffe med et stort smil på læberne. Det her er altså en god weekend!

7 meninger om “CWAZY NEWS!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *