En hyldest til hr. mand!

Jeg er syyyyyg. Den der splattet syg, hvor man ikke kan sove det hele væk, men alligevel har det så dårligt, så man kan ikke sidde eller stå, men kun ligge og være ynkelig. Det sidste klarer jeg til UG. Desværre for hr. mand. Og derfor synes jeg, det er på sin plads med en lille hyldest. For hr. mand er en god mand!

1) Han har hentet pakker til mig, som jeg havde bestilt fra diverse webshops, men ikke selv fået hentet. Og sikke gode pakker, han kan finde ud af at hente til mig – jeg har fået lige hvad jeg ønskede mig! God mand. I skal selvfølgelig ikke snydes for at se, hvad jeg har fået i gave. For syg eller ej, så har jeg selvfølgelig brugt mine få kræfter, på at lave hvad jeg nærmest vil kalde et stilleben – altså stadig liggende med dynen over mig i sofaen, ha!
IMG_4980[1]
^ Et eller andet sted faldt jeg over en promo code til Gosh.dk med 20%, så jeg skyndte mig ind og hamstrede lidt Pudderdåsernes Musthaves, som jeg længe har sendt hede blikke (ak ja, jeg er i den alder, hvor jeg sender anti-age-produkter lange blikke, suk!). Og jeg ved ikke, om jeg har glemt at læse det med småt (eller stort), men i hvert fald lå der også en lille pakke til mig, som jeg ikke anede noget om: en den fineste neglelak og læbestift pakket i en ret så hæslig pung.
IMG_4981[1]
^ Mit iPhone-kamera kan selvfølelig slet ikke fange farverne. Men de er åh så flotte, og har gjort min sygedag væsentlig sjovere. Men den der læbe-pung… er jeg den eneste, der bestemt synes det ligner et par læber, men måske ikke lige de læber, der formodentlig er tiltænkt?

2) Han har været ude at jage til mig – i form af chokolade, fløde og æggeblommer, for at lave en kæmpe portion chokolademousse til mig og min stakkels, brændende hals. Det giver rigtig mange fedtepoint!
IMG_4987[1]
^ Chokomousse bestående af æg, chokolade og flødeskum – og selvfølgelig toppet med ekstra flødeskum. Jamen, det er virkelig godt! Og mættende. Og en smule vammelt…

3) Han har købt lommetørklæder med balsam til mig: true love! (Ha, det tog mig helt lang tid at komme i tanke om ordet “lommetørklæder”, fordi i min familie hedder det bare snotpapir, haha).

4) Han lagde sig ind og sov på sofaen i morges meget tidligt, så “jeg kunne få noget uforstyrret søvn”. Han er da simpelthen bare for betænksom!

5) Jeg elsker tegnefilm, det gør han ikke nødvendigvis. Alligevel spurgte han mig i går, om han ikke skulle sætte ‘Finding Nemo’ på computeren, og se den sammen med mig.

6) Han henter vand/the/cola/musik/whatever til mig i et væk. Og han virker endda ikke synderligt irriteret – smiler endda stadig til mig, og kalder mig skat.
IMG_4989[1]
^ My view fra sofaen: cola, the, honning, chokolade, musik og Pudderdåsernes Musthaves (jaja, de er ikke blevet ryddet op – jeg er jo hammer syg!).

Altså, jeg har en god mand, og hurra for ham!

2 meninger om “En hyldest til hr. mand!”

  1. Hvor er han altså bare en god mand, ham der Hr. Mand! Min mand har aldrig lavet en spand chokolademouse til mig. 🙁 Jeg må lige vise ham det her indlæg, for det kan han da lære noget af. God bedring!

    1. Jeg er også vældig tilfreds med ham 😀 Enhver mand bør lave chokomousse/tiramisu/is/hvad som helst når konen er syg, haha. Så synes bestemt godt, at du kan tillade dig, at slå din mand oven i hovedet. Hårdt 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *