Flere nye bøger. Jamen altså!

Måske jeg bare skulle have lavet et samlet indlæg over bogindkøb. Men så organiseret er jeg slet ikke. Og i løbet af denne uge, er der kommet flere bøger, som jeg simpelthen må prale med.
DSC_0694-1

Jeg har en smule for travlt for tiden, derfor opdaterer jeg jo alt for sjældent. Men se lige billederne! Ikke nok med, at de ikke er taget med mit elendige mobilkamera, så har jeg faktisk stillet op kun for at tage billeder. Endda tændt stearinlys kun for billedernes skyld. Jeg føler mig en smule professionel. Redigeringen kan vi så snakke om en anden dag, haha!

Men lad mig præsentere:
DSC_0703-2

‘Persuasion’ og ‘Pride and prejudice’ af Jane Austen i de fiiiineste udgaver, vil jeg lige sige.
‘Yahya Hassan’ af selv samme.
‘LCHF året rundt’ af Jane Faerber.

Jane Austens bøger er købt på Anthropologie.com, hvor jeg også har købt den fine, fine clutch, der står og pynter oven på bøgerne. Jeg kan ikke ligefrem blære mig med, at jeg selv har fundet bøgerne – det gjorde Rikke fra Paperback Castles for mig. Men jeg kan anbefale hjemmesiden. Leveringen var ikke voldsomt hurtig på bøgerne. Tilgengæld sendte de af to omgange, så jeg fik clutchen vældig hurtigt, men måtte vente i længsel i hele 10 dage på bøgerne. Det var dog uden tvivl ventetiden værd!

Jeg ejer ikke en digtsamling. Overhovedet. Jeg har altid haft utrolig svært ved at læse digte – ikke fordi jeg har en særlig lang fortid med digte, må jeg dog indrømme. Men de få gange, en eller anden dansklærer har tvunget mig til at læse et digt, har jeg i hvert fald ikke været begejstret. Men nu faldt jeg over ‘Yahya Hassan’ til en flad halvtredser, og nu er det på tide, at jeg finder ud af, what the fuss is all about.

Sidst, men absolut ikke mindst, er Jane Faerbers helt nye bog ‘LCHF året rundt’ som jeg har meget høje forventninger til. Jeg er vild med LCHF og jeg er vild med Jane, så det kan sgu nok ikke gå helt galt 😀

Godt så. Af sted med mig til fødselsdagsweekend. Hav en skøn, skøn weekend! 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *