I hate my life: min mor har fået en iPhone 6…

Jeg har lige snakket med min mor, som jeg normalvis holder så usandsynligt meget af. Bare ikke i dag. For det var en ubehagelig samtale på alle mulige måder. Min mor ringede nemlig til mig med Facetime! Fordi kvinden har købt en iPhone 6! I guld! Nej nej nej, der er så meget, der er helt forkert i det der. Min mor har så lidt teknisk forståelse, at på hendes gamle Nokia, kunne hun ikke finde ud af at ændre “får” til “far”, eller “lovs” til “knus”. Så derfor har vi altid modtaget underlige sms’er, der slutter med “Lovs fra mor og får”. Til stor morskab for alle os fire søskende. Faktisk har vi grint så meget af det, at vi har taget det helt til os. Derfor bliver vores far faktisk ikke længere kaldt far, men får. Og LOVS er blevet en helt naturlig del af vores ordforråd (det udtales som sovs, bare med L først, selvfølgelig). Og morskaben ville ingen ende tage, da hun en dag sendte mig og mine to søstre denne sms: “Kære dåser. Sov ind”… Det, hun prøvede at skrive, var: “Kære tøser. Sov godt”. Så altså, det er sådan en kvinde, der nu har anskaffet sig en iPhone 6 (i guld – herre jemini, er det ikke kun teeangetøser, der anskaffer den i guld? Og åbenbart min mor på snart 60!). Hvordan skal det da ikke gå med autocorrect? Og hvordan kan skæbnen tillade, at hun har anskaffet sig noget så moderne, når jeg stadig sidder og fedter med min iPhone 4S? Og åbenbart er hendes nye mobil sådan et wonder, at de gamle ikke længere har behov for deres fastnet. Så det har de opsagt. Hvilket jeg nærmest er helt ulykkelig over, for det telefonnummer har jeg kunnet i hovedet siden jeg var 4, så altså i 24 år. Og nu kan man ikke længere ringe til dem… men kun facetime! Det er så ulykkeligt.

Og oven i hatten har jeg også tømmermænd – portvinstømmermænd, hvilket simpelthen er for mormoragtigt. Og solen skinner, adr.

Søndagsproblemer er altid 1. world problems! Det eneste, der kan muntre mig op, er disse lækre dino-chips.
IMG_3854
^ Læg især mærke til hvor nuttede chipsene ser ud. De smager faktisk ikke særlig godt, men det er underordnet.

Jeg håber ikke, at I skal lide samme skæbne som mig, sådan en frygtelig søndag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *