Indkøbsvogne bygget til kæmper.

IMG_3327.JPG
Jeg var i Bilka sammen med min dejlige mor. Og udover at jeg hyggede mig gevaldigt sammen med hende (og også fik plaget mig til en trøje og noget slik – på den måde bliver jeg aldrig ældre!), så blev jeg virkelig positiv overrasket da jeg så deres indkøbsvogne! De er jo KÆMPE store – selv 188 cm høje mig kommer til at se lille bitte ud med dem (hvilket også betød, at jeg kom til at grine ret meget indvendigt, da jeg så en lille 160 cm høj dame komme skubbende med sådan et monstrum. Hun lignede jo en umpa lumpa, der var sendt på indkøb af Willy Wonka!). Ih, det var noget jeg kunne lide. Og fik selvfølgelig fluks Mutti til at fotodokumentere det.

Min mor er btw ikke en særlig fotograf. Hun tog 10 billeder af mig og indkøbsvognen. De 9 af dem ser sådan her ud i mere eller mindre slørede udgaver…

IMG_3321.JPG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *