It’s alive!


Åh ja, jeg kan lige forestille mig, hvor meget I alle må have undret jer over, hvorfor jeg ikke har opdateret bloggen i en hel måned (plus/minus det løse). I har sikkert været urolige for, om jeg var blevet spist af en isbjørn. Eller at jeg var sejlet ind i et isbjerg og sunket som Titanic. Eller havde fået sælkød galt i halsen. Eller at jeg monstro var faldet ned i en gletshersprække. Jeg kan berolige jer med, at det er et nej til det hele. Min stilhed har nærmere været fordi jeg har brugt al min tid på at spise mig mæt i hvalbøffer, blive solskoldet af den grønlandske sol, være ude og fiske og sejle og skyde og arbejde og bare oplevet og suget til mig. Det tager faktisk en hel del tid. Nåh ja, og så har det taget os en måned at få internet i lejligheden. Lidt lang ventetid, hvis man spørger mig.

Men altså, Grønland er fantastisk!

Det kan ikke siges mere præcist. Jeg (og heldigvis også hr. mand) er helt pjattet med det hele heroppe. Faktisk er der indtil videre kun én dårlig ting at sige om Grønland: myg. Er du vimmer de er nogle satans krapyler heroppe, og de kommer i flokke af en million milliard af gangen. I øjeblikket har jeg ca. 50 myggestik fordelt på hele min stakkels krop. Det kunne jeg egentlig godt tænke mig at være foruden. Men hvis det er prisen jeg må betale, for at bo heroppe blandt dyr, natur og fantastiske mennesker, jamen så lever jeg gladeligt med myggene – dog med det forbehold, at jeg kværker så mange jeg overhovedet kan se mit snit til (altså myg, ikke søde mennesker, vel!).

Vi var ude og sejle i fredags, og jeg blev fuldstændig gennemblødt, fordi vores kaptajn synes det var vældig morsomt at lave tsunamibølger. Jeg sad ude i stævnen og legede gallionsfigur, og syntes derfor ikke at bølgerne var sådan helt vildt sjove. Men det har desværre også betydet en smule hosten i dag, og sådan generelt lidt søllet-hed. Så derfor holder jeg indedag i dag. Hvilket også er ret genialt, eftersom jeg har ca. 1.000 ulæste indlæg på Bloglovin. Hurra, jeg skal hygge mig!

Håber I har haft en dejlig søndag – og en dejlig juni måned. Selvom jeg kan fornemme på mit facebook feed, at vejret er sølle i DK lige pt. I’m (not so) sowwy to say, men vejret her i Grønland er skide godt. Temperaturen siger måske kun 15 grader, men hvad gør det, når det føles som 25 grader. Jeg er fan! 😀

Nåh men, jeg tjekkede egentlig bare lige ind for at berolige jer alle sammen. Måske får jeg endda tid til at smide en masse billeder op på et tidspunkt. Bare ikke nu, jeg har ligesom en date med Bloglovin…

Udsigt
^^ Udsigten fra vores lejlighed en helt almindelig aften kl. 2330. Ja, vi er vældig tilfredse!

5 meninger om “It’s alive!”

 1. Det er rigtig godt at høre fra dig – havde tænkt lidt på, om du var forsvundet ud i vildmarken. Grønland lyder bare så spændende! Glæder mig til at høre mere. 🙂

  1. Jeg synes virkelig også godt om vildmarken! 😀 Men altså, jeg er virkelig også vild med mit internet, haha. Så en blanding er jeg ret glad og tilfreds med. Og heroppe er der bare så fantastisk meget smuk natur få skridt fra min varme stue og wifi – det er altså en god kombi iflg. mig!
   Jeg er GLAD for at høre, at du gerne vil læse mere om Grønland 😀

 2. Jeg er altså også ret sikker på, at Bloglovin’ snyder lidt! Eller i hvert fald at indlæggende formerer sig voldsomt i løbet af natten – du ved lidt ligesom de nisser, der render rundt og syer tøjet ind!

  Nå’men, hvor er det fantastisk at høre, at du er i live og at du har det rart deroppe! Det er virkelig et eventyr uden lige du er kommet på!

  1. Haha, ja, jeg har i hvert fald også nisser i skabet – og åbenbart også på Bloglovin! Jeg brugte HELE min søndag på at læse blogposts. Jamen, det er jo helt vild. Og det var ret så hyggeligt, heldigvis 😀

   Åh men tusind tak! Ja, det er faktisk lidt som et eventyr 😀 Hvor jeg selvfølgelig er den smukke prinsesse, der nu lever lykkeligt til mine dages ende, haha!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *