Jeg ER faktisk i live

Nuuk i solnedgang
En dag blev Nuuk helt lyserød og det bliver man altså meget lykkelig af. Jeg hader hashtagget #nofilter, men… #nofilter!

For ca. 1,5 år siden skrev jeg dette indlæg, og påstod at jeg faktisk var i live. Det har muligvis været lidt svært at tro på, eftersom jeg ikke én eneste gang siden har givet livstegn fra mig.

Men nu er der altså gået ualmindelig lang tid, og jeg vil til at være en god blogger igen. Eller bare en blogger. Eller nok nærmere bare en gammel hejre, der ejer en blog (ja jeg er blevet 30, ja det er hårdt). Bloggen forbliver helt sikkert med at være lige så uorganiseret og tilfældig som altid, for det er altså lidt svært at ændre på sig selv – især når man faktisk ikke gider. Måske bliver jeg vild og fortæller om alle mine mere eller mindre geniale ideer om minimalisme, LCHF, bøger, Grønland, Skotland, livet med en knaptelefon, broderier og Bali og campingvogne. Og egentlig tror jeg også, at jeg vil få sorteret mine billeder her fra Grønland, smide lidt stemningsbilleder, og forhåbentlig overbevise en svag person om at bruge alle sine sparepenge på at opleve Grønland.

Yes sir.

Jeg vender stærkt tilbage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *