Når jeg nu ikke selv kan blive gift igen, hægter jeg mig bare på en veninde!

Ja, jeg gør så! Jeg har en skøn veninde, som jeg har kendt helt fra jeg var lille bitte. Og hun skal giftes til sommer. Hurra siger jeg bare. For det betyder, at jeg kan få stillet min bryllupslyst en smule. Det er ikke heeeelt ligeså godt som mit eget bryllup, men det er fandme tæt på. Jeg har selvfølgelig, som den fantastiske støttende og hjælpsomme veninde jeg er, tilbudt min hjælp, og den har hun glædeligt taget imod (muhahahaha!). Med de tre bryllupper jeg har i bagagen (med samme mand, husk lige det!) har hun endda kaldt mig bryllupsekspert, og jeg tager meget glædeligt imod sådan noget fedteri og smiger. Faktisk meget gerne. Så indtil videre har jeg været med til at bestemme band, invitationer, frisør og feststed – det er jo næsten som at planlægge mit eget bryllup!
IMG_4879-1
For et par weekender siden var vi på bryllupsmesse sammen (hvor jeg lod som om, at jeg også skulle giftes – i sådan en situation er jeg overraskende god til at lyve), men i dag var jeg med til det vildeste: brudekjoleprøvning. Åh, det var så overvældende godt. Brudekjoleprøvning er altid højdepunktet, det synes jeg virkelig. Men denne gang var det endnu mere fantastisk, for veninden havde nemlig sin afdøde mors brudekjole med. Hvis den ikke skulle bruges til bryllup, havde den været gennemført perfekt til 80’er-temafest. Så spørgsmålet var, om det ville være muligt at få den syet om, så der måske var lidt mindre pufærmer (seriøst, det var sådan nogle motherfucker pufærmer som de her!) og lidt færre sløjfer.

Det kunne sagtens lade sig gøre! Og det er altså her jeg lige må komme med min varmeste anbefaling af Karim Design (og nej, jeg får ikke penge for det, hahaha. I wish!). Sikke en god oplevelse. Altså, den her brudekjole veninden havde med, var altså vældig grim (sowwy) og overhovedet ikke nutidig. Men designeren/skrædderen (ved ikke hvilken uddannelse hun havde, men hun havde i hvert fald tjek på det hele!) kom simpelthen med så mange gode ideer. Hun var virkelig også god til at visualisere det – med tegninger og gode forklaringer. Og det var virkelig slet ikke dyrt, hvilket kom meget bag på mig. Prisoverslaget lød på 3500kr! Jeg tror dog det er lidt lavt sat, da vi efterfølgende kom på lidt flere ændringer og fandt et usandsynligt smukt bælte. Men dét synes jeg er en meget fair pris – tænk sig al det tid de skal bruge på den, og alle de gange veninden skal til tilretning osv. osv.
IMG_4880-1
IMG_4881-1
De har også en lille, bitte afdeling med festkjoler. Og det blev jeg noget betaget af. Jeg har altid gerne vil have en hellang kjole – det er bare så pisse umuligt, når man er de der 188 cm høj (suk). Jeg har dog en tendens til at købe lange kjoler, der stumper, og så bare lade som om, at de faktisk er helt lange. Når jeg kigger ned ad mig selv ser de jo alligevel hellange ud – derfor bliver jeg så også nødt til at undgå store spejle. Nåh, men i Karim Design får man altså skræddersyet en kjole. Hvilket jo er fantastisk. Men for lige at gøre det hele lidt bedre: det koster kun mellem 1500-3000 kr.! Det synes jeg sgu er ganske billigt. Og så er det i det mest behagelige og bløde stof. Jamen, jeg er fan!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *