Neglelak som afstressning.

Jeg har så travlt for tiden, med at løbe rundt med armene i vejret og juble – jamen, det gør jeg altså stadig! Jeg er så glad og tilfreds og stresset over, at turen meget snart går mod Grønland. Men for at tvinge mine arme og stressniveau ned, har jeg været nødt til at finde på noget afstressende. Normalt elsker jeg at læse bøger, men det har har været alt for svært at koncentrere sig om. Normalt elsker jeg at sidde og fede den på sofaen med computeren og læse blogs/pins/stalke på FB/hvadsomhelst, men det har været alt for uoverskueligt. Folk påstår jo, at motion har en beroligende virkning på os alle. Og jeg vil da indrømme, at jeg faktisk har været nede i den lokale FitnessWorld – 1 gang, og det var for at melde mig ud. Da den lækre og meget veltrænede fyr med tandpastasmilet bag disken spurgte hvorfor jeg dog ville melde mig ud, kunne jeg have svaret, at det var fordi jeg nu flytter til Grønland, og ikke kommer tilbage i 2 år. Det ville have været det seje svar. Især hvis jeg også havde tilføjet noget med “udstationering” og “Sirius Patruljen” (selvom det sidste er løgn – men det ved han jo ikke). Men i stedet svarede jeg alt for ærligt, at nu havde jeg haft medlemskabet siden januar, og ikke brugt det én eneste gang. Som i overhovedet ikke. Han gjorde det tydeligt, at jeg ikke var særlig cool… Men altså, jeg har haft behov for noget afstressende, og ingen af de ovenstående muligheder fungerede, så af uvisse årsager faldt valget på at lægge neglelak. Jeg tror måske det skyldes, at jeg følger et par negle-blogs, og de er så voldsomt dygtige og inspirerende. Jeg kender dog mine svagheder, og besluttede derfor bare, at jeg skulle lægge én farve – altså ikke noget fancy pancy eller noget der krævede teknisk dygtighed og en steady hand. Troede jeg. For det her er resultaterne indtil videre – snak lige om at kende sine svagheder!
1
2
Jeg har ihærdigt prøvet at file (kunne ikke huske ordet – tænkte hele tiden slibe. Cool negle-blogger er jeg muligvis endnu ikke) dem i facon. Det gik tydeligvis mindre godt. Derudover brugte jeg 1,5 time på at lægge to lag og et lag topcoat, hvilket jeg umiddelbart synes er lidt lang tid? Men jeg prøvede virkelig meget på ikke at ramme udenfor neglen. Det gik tydeligvis heller ikke særlig godt. Hvad jeg dog ikke anede var, at det tager SÅ lang tid før de bliver helt tørre. Hvordan er der nogen overhovedet, der kan have tålmodighed til det? Inden man går i gang, skal man jo være sikker på, at man ikke skal tisse/have en lille snack/pudse næse/spille Uno/osv. osv. osv. Og det var jeg tydeligvis ikke særlig opmærksom på.

Så nej, at lægge neglelak er egentlig heller ikke afstressende. Heldigvis har jeg fundet et mirakelmiddel, der måske er i en lidt anden boldgade: “Historier fra Danmark” af Søren Ryge Petersen på lydbog indtalt af manden selv! Behagelig stemme, sjov humor og selvfølgelig nogle sjove og rørende historier – det fungerer lidt bedre end frustrationer over klatmaleriet, som åbenbart er det eneste jeg formår.

Håber I alle har haft en fantastisk weekend. En kombi af Søren Ryge og Dizzy Mizz Lizzy-koncert kan anbefales!

2 meninger om “Neglelak som afstressning.”

  1. Åh, det er lidt svært med neglelakker! Men det handler virkelig også om at finde flotte og dækkende lakker der tørrer forholdvist hurtigt!
    Jeg har stor glæde af Appeal4, Essie og O.P.I lakker! Og så bruger jeg top-coaten fra Seche Vite – den er SÅ skøn, tørrer på et par sekunder og så kan jeg fungere igen (selvom jeg nok ikke ligefrem skal hakke brænde den første time eller to). 😛

    Desuden tror jeg at fitness-typerne bag disken i centrene er ansat til, at give folk der melder sig ud dårlig samvittighed.. Det er SÅ strengt!

    1. Af hjertet tak for de gode råd 😀 Men faktisk troede jeg, at jeg havde gjort forarbejdet godt nok: jeg havde købt 60 second-neglelak fra Rimmel (som måske i virkeligheden er en 6000 second-neglelak!) og en “hurtigtørrende” topcoat. Men ok, jeg giver ikke op så let! Jeg må prøve et af de mærker du nævner 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *