Ny hobby – ny alder.

Jeg er forhåbentlig i øjeblikket på Phi Phi, hvor jeg agerer strandet hval. Men I skal da ikke sidde dér og kede jer I jeres påskeferie helt uden mig. Så jeg har været voldsom god, og forprogrammeret nogle indlæg. You’re welcome.

For en lille måned siden blev jeg 29. Troede jeg. I stedet har det vist sig, at jeg faktisk er 89 år. For sig goddag til min nye hobby: at brodere.
1-1
Jeg ved ikke hvordan det er endt sådan her. Men det kommer åbenbart med alderen. Om et år begynder jeg sikkert at male porcelæn og spille bridge. Hjælper det, hvis jeg fortæller, at det ikke var min egen ide, men en venindes? Måske lige indtil jeg bliver nødt til at indrømme, at vi nu faktisk har en broderi klub. Den er godt nok ikke mere end et par uger gammel, men det er vel underordnet.

Første møde vi havde i klubben, gik med at introducere mig for broderiets glæder. På forhånd havde jeg udpeget et mønster jeg ville gå i kast med – selvfølgelig en happy t-rex. Jeg har jo en forkærlighed for tyrannosauruser. Det er meget simpelt at brodere, kan jeg overraskende melde, så det tog ikke mere end et par minutter at blive klar og parat, og bang, så havde jeg lavet mit første korssting.
3-1
^ Lykken ville ingen ende tage. Selvom det måske ser ud til, at jeg er ved at spise stoffet, så er det faktisk bare et meget stort glædens smil.

Hvad jeg ikke havde forudset var, at det tager en helvedes tid at brodere. Jamen, man tror det er løgn! Jeg ved ikke præcis hvor mange timer jeg sammenlagt har brugt på happy t-rex, men det er mange. Og jeg mangler stadig at fylde dens tykke mave ud.
2-1
Men jeg må indrømme, at det altså er vældig hyggeligt, at sidde dér og lave korssting. Og jeg sidder selvfølgelig og ser tv, snakker med hr mand eller hører Harry Potter samtidig. Det kan jeg næsten multitaske med. Så det er altså vældig hyggeligt.

Faktisk så hyggeligt, at hr. mand og jeg sidder og er kreative sammen. Så er vi pludselig hr. og fru på 89 år – jeg sidder og broderer, og hr. mand sidder og strikker sokker til mig.
4-1
^ Jeg håber lidt, at dødningehovederne kan trække 10 år af vores mentale alder…

Jeg har sat indlægget til at blive udgivet kl. 1534 – sikkert lige efter jeg er vågnet af min middagslur, eller i gang med at indtage kaffe og kage. Ja, selv i Thailand. Så det skal nok blive en aldeles god dag for mig. Så jeg håber, at I også har en rigtig fantastisk Langfredag! Hilsen Granny.

En mening om “Ny hobby – ny alder.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *