Slipknot og Jane Austen – en åh så god kombi.

Jeg har en tilståelse: jeg elsker metal – altså, musikgenren og ikke noget fra det periodiske system… Jeg er vild med det! Og derfor stod jeg selvfølgelig også i en ufattelig lang kø ind til Forum i torsdags, da Slipknot spillede koncert. Det. Var. Så. FEDT! Åh, hvor bliver jeg lykkelig af en god koncertoplevelse. Og en smule smadret. For metalkoncerter har en tendens til at være en smule fysisk hårde.

Når jeg er til metalkoncert eller -festivaller, så har jeg altid min ældste lillesøster på slæb. Vi deler nemlig samme musiksmag – som de eneste i familien. Selvom det var min storebror, der i tidernes morgen, lærte mig at høre Metallica. Men efter han er blevet far, er hans musiksmag skiftet mere i retning af Åh Abe og Maroon 5. Og der kan jeg desværre ikke rigtig være med. Men søster, hun hænger stadig på! Og hurra for det.

Men altså, den stod på Slipknot i torsdags. Og vi fik både skrålet med som et par teeangere til Justin Bieber. Vi overlevede en kæmpe mosh pit, der eksploderede i det sekund Slipknot gik på, og først stilnede af, da de takkede for denne gang. Vi blev halvfulde. Og vi hoppede så meget og gik så meget amok, så ikke engang en totimers spinningstime kunne hamle op med os. Det var præcis som det skulle være!
IMG_4909-1
^ Førbilledet. Åh så yndig, og ikke en eneste svedperle.IMG_4923-1
^ Efterbilledet. Svedkrøller i pandehåret, og en lykkelig, men smadret, Carina.

De eneste tre andre billeder jeg fik taget, med mit utrolig gode iPhone 4-kamera, er disse:
IMG_4915-1
^ Mosh pit.
IMG_4920-1
^ Hele Forum, der sidder ned, på ordrer fra forsangeren. Han fik os til at sidde i hug i så lang tid, så mine ben gik i dvale. Da han så skreg “JUMP”, var det nok ikke et decideret hop jeg gjorde, men mere et “hjælp-mig-lige-op-søs”…
IMG_4928-1
^ På vej hjem i metroen. Kl. var 23, og vi ville bare hjem og i seng. Ingen after party til os, haha.

Udover musiksmag, så deler søster og jeg også interessen for bøger. Især Jane Austen. Fredag stod jo i restitutionens tegn, hvilket betød Jane Austen-kavalkade. Vi startede ud med først at læse lidt. Jeg fik læst lidt mere ‘Emma’ (som jeg egentlig startede med for et par uger siden, men jeg har desværre ikke haft hverken mulighed eller lyst, til at læse særlig meget af den), og søster færdiggjorde ‘Pride and prejudice’. Derefter fik vi gjort klar til aftensmad, der bestod af utrolige mængder tapas og grønkålschips med dip. Og så blev BBC’s ‘Pride and prejudice’-miniserie smidt i computeren (vi har ikke fjernsyn, så vi måtte leve med min lille 17″ skærm).
DSC_0740-1
^ Tapas, kold cola, dino-trøje og Jane Austen – vi er klar!

Det er simpelthen den bedste måde i hele verden, at pleje sin ømme og tømmermændsramte krop. Jane Austen holder altid!

I dag skal jeg fejre Valentines Day! Ikke med hr. mand, med mine to søstre. Vi har booket bord på Salon 39, hvor vi skal ud og have en romantic candle light dinner og et par cocktails. Forhåbentlig får jeg hjerteformede chokolader eller blomster. Eller begge dele! Så ville min weekend være komplet! 😀

Håber I alle får en fantastisk Valentines Day – om det så betyder inkl. chokolade og blomster, eller absolut ingen af delene 😀

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *