Snyderne på tur.

På tur med DSB-1
^ Ahahaha, man kan få så meget sjov ud af Picmonkey! 😀 Selvom billedet skal tages meget seriøst – for jeg er rasende.

Hr. mand og jeg er på vej til Vejle. Bare lige sådan en lille sviptur over for at besøge min storebror og hans lille, nuttede familie. Vi sidder og feder den i DSB’s stillekupe, og det er faktisk helt behageligt – ingen syngende spejdere (som jeg ellers altid render ind i, når jeg ender i en almindelig togvogn. I don’t know why, og de er da også vældig hyggelige. Men også meget syngende…), ingen grædende børn, og ingen teenagere, der snakker lidt for højt i mobil om weekendes eskapader. Så alt i alt en helt ok tur. Hvis altså vi lige så bort fra hvad sådan en lille sviptur fra København til Vejle koster:

Voksenbillet koster 354,00 kr. pr. vej pr. voksen. Ja, det bliver så lige 1.416,00 kr. Men ikke nok med det, for vi vil da heller ikke ende med at stå op hele vejen – det tager jo trods alt 2 timer og 31 minutter, at køre over Storebælt til Vejle, og ikke engang Livgarderne ved Amalienborg står op i så lang tid af gangen! Så vi skal også lige tilkøbe en pladsbillet: 30 bloody kr. pr. vej pr. person. Åh, jamen det er jo kun 120,00 kr. ekstra. Så for at vi kan tage på et lille, hyggeligt familiebesøg, skal vi af med 1.536,00 kr.

Jeg kan ikke beskrive hvor rasende det gør mig. Og jaja, jeg ved godt at det bestemt ikke er første gang jeg brokker mig over netop denne problematik, men da jeg har stort set hele min familie i Jylland, er det noget, der fylder en del i mit sure, gamle sind – se bare her.

Men nu skal jeg fortælle jer en hemmelighed: vi har tænkt os at snyde. Muhahahaha! På den ene side synes jeg det er spændende og en smule Bonnie & Clyde-agtigt – dog uden død og ondskab, trods alt. På den anden side tænker jeg på, hvilken glidebane vi dog ikke ender ud i! Men beslutningen er taget. Vores skumle plan er egentlig vældig enkel og lige til: vi ”glemmer” at tjekke ud med Rejsekort.

I know, vi er crime riders! Det tog os lidt tid at beslutte os for at være sådan nogle snydere, men jeg har det faktisk helt ok med beslutningen. Især taget i betragtning, at selvom vi snyder alt det vi kan, så ender vi alligevel med at betale 320 kr. – 120 kr. for pladsbilletterne og 200 kr. i Rejsekort-gebyr. Så vi er jo ikke bare sådan nogle, der kører på frihjul. Ikke helt i hvert fald…

Ok, næste indlæg her på bloggen, skal nok være sjovere og mindre indebrændt. I promise!

4 meninger om “Snyderne på tur.”

  1. Jeg kan nu godt forstå dine frustrationer!
    Det er fuldstændig forkasteligt hvor afsindigt møgdyrt det er at køre med offentlig transport!
    Jeg bruger mindre penge på benzin, end jeg gjorde på busser og toge før.. Det er absurd!
    Snyd allerhelvedes meget – det er jo ikke fordi dsb mangler pengene, de griske abehoveder.. #rageover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *