Verdens bedste gave til mig selv og en fortælling om t-rex.

Jeg har købt en gave til mig selv. Og bestemt ikke en hvilken som helst gave – men faktisk verdens bedste og sjoveste gave. For se lige hvad jeg har fået fra mig:
DSC_0077-1
En bogholder! Jamen, den er da bare for sjov. Nogen gange prøver jeg at overbevise mig selv om, at jeg ikke er sådan en type, der bliver lykkeligere af materielle ting. Men så kom mr. T-Rex in ad døren.

Jeg har altid haft et underligt had-/kærlighedsforhold til Tyrannosaurus rex. Jeg har set Jurassic Park et utal af gange, jeg elsker virkelig den film. Men den gjorde mig også lettere skrækslagen for dinosaurer. I særdeleshed t-rex, fordi de er så mega store (hvis jeg havde været et rationelt tænkende menneske, havde jeg selvfølgelig været bange for velociraptor – de var fandme nogle motherfuckers!). Især én scene fra filmen gjorde indtryk:
t-rex
Hvor t-rex lige pludselig springer frem fra en masse træer, og tramper af sted med 50 km/t efter en lille jeep, og de er liiige ved at blive fortærret (OMG, jeg får helt hjerteslag af at tænke på scenen – og lede efter billeder på google!). Men mine forældre har en lang grusvej med et enkelt sving. I dét sving gror der en masse træer. Og når det var mørkt og det regnede lidt og man måske var en smule mørkeræd, så kunne de træer godt ligne de træer fra Jurassic Park – hvilket betød, at cyklen/Puch Maxien/bilen altid fik ekstra fart på, af ren frygt for at blive jagtet af en T-rex.

En anden del af hadforholdet, er et tilbagevendende mareridt. Det er virkelig sjældent jeg har mareridt (hvad jeg ved af, det kan være jeg bare har glemt dem når jeg vågner), men de få gange jeg vågner op og kan huske et mareridt, er det altid det samme: jeg har en t-rex som kæledyr, men det er ikke et særlig kælent kæledyr. Faktisk vil den aller helst spise mig og min familie. Jeg bor hjemme ved mine forældre, og T-Rex bruger hele dagen på at løbe efter biler og spise dem nede ved vejen. Men på et tidspunkt får jeg så dårlig samvittighed over, at jeg ikke har mere styr på mit dyr og folk dør, så jeg beslutter at gøre noget. Jeg stiller mig derfor ud på terrassen og råber efter den: “Koooooom hjem”, og så kan jeg høre hvordan den kommer trampende op ad grusvejen. Vandet i glassene ryster selvfølgelig (som i filmen) og jeg panikker og løber ind i køkkenalrummet og gemmer mig bag en halvmur. Men T-Rex ved, at jeg er derinde, så den bukker sig ned og stirrer igennem vinduet med sit ene, onde øje (præcis som i filmen). Og det er så her jeg vågner – thank God!

Men nu er jeg jo blevet voksen og moden, og derfor har vores forhold udviklet sig til et kærlighedsforhold. En veninde og jeg har nemlig en mani med at sende sjove t-rex-billeder til hinanden. F.eks. de her:
t-rex nuttet1
t-rex nuttet2
t-rex sjov

Årh, så kan man da kun blive glad for dem. Se hvor nuttede og sjove de er. Kærlighedsforholdet er forholdsvis nyt, så der er ikke så meget mere at tilføje. Jeg har såmen bare fået lidt medfølelse overfor t-rex, som der bestemt manglede før – for se lige de små, latterlige arme!

Tilbage til min bogholder: sålænge jeg holder mig fra at gense Jurassic Park alt for ofte, så er jeg altså blevet vældig glad for t-rex generelt. Og den her bogholder er ikke mindre end genial, efter min mening. T-rex ser jo så sjov ud med den laaaange krop, de små arme, og vigtigst af alt, så er det manden (aka. hr. mand), der løber langsomst og dermed bliver ædt, og damen (aka. mig!), der redder sig selv. Hurra!
DSC_0082-1
DSC_0079-1

Hvis der er andre t-rex fans derude, så kan bogholderen erhverves her: KnobCreekMetalArts på Etsy. Vær opmærksom på, at sælgeren er fra US of A, så der er altså stor sandsynlighed for, at der kommer told oveni. Jeg var så heldig at pakken snød sig udenom tolderne, men det blev alligevel 635kr. pga. høj fragtpris. Men altså, den er alle pengene værd – og mere til!

4 meninger om “Verdens bedste gave til mig selv og en fortælling om t-rex.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *