Vi flytter tilbage til Danmark

(Mine følelser illustreret af t-rex’er. Ja, jeg bør muligvis holde mig fra Paint. Men jeg er underligt tilfreds med egne evner som illustrator!)

Efter 2 år i Grønland er vi så småt ved at være på vej tilbage til Danmark. Vi flytter faktisk om mindre end en måned.

Jeg glæder mig til at komme tilbage til familien, vennerne i Danmark, og jeg glæder mig i særdeleshed til sushi! Og til at se træer. Det bliver også helt rart ikke længere at være ca. 1 meter højere end 95% af indbyggerne i det land jeg bor i. Men jeg jeg glæder mig måske ikke så meget til at skifte vores udsigt af Malene Bugten ud, med en udsigt af vores naboers stuer. Jeg bliver helt panisk ved tanken om myldretiden i København. Og jeg får lidt en knude i hjertet, over at skulle sige farvel til den her fantastiske natur og de aller rareste mennesker. Og hvem skal jeg nu snakke perverst grønlandsk til?!

Jeg kommer helt sikkert til at græde. Af glæde og af sorg.

Men heldigvis har jeg en masse at fordrive min sommer med, som forhåbentlig kan skubbe det sørgelig i baggrunden. Så snart hr. mand og jeg lander, og vi har indtaget vores lejlighed på Østerbro, så starter Copenhell. Derefter bliver min yngste lillesøster uddannet sygeplejerske. Og min mor har fået den afsindige ide, at cykle til Paris, hvor vi har planer om at stå og klappe hende ind på Champs Elysees. Mine forældre har endda lovet at tage med i Disneyland, selvom de ikke ligefrem er voldsomt entusiastisk. Den 28. juli vil jeg angstsvedende tjekke om jeg er kommet ind på sygeplejerskeuddannelsen. Min storebror skal giftes. Vi skal nyde den danske sommer – og forhåbentligt kommer der et stort tordenvejr. Vi skal i Djurs Sommerland, for de har lige fået en vild rutschebane. Og så skal vi se alle vores venner, og være ulideligt meget sammen med vores familier.

Jeg tror på, at det bliver en ualmindelig dejlig sommer. Men holy moly, jeg kommer til at savne Grønland!

4 meninger om “Vi flytter tilbage til Danmark”

 1. Jeg er sygt bagefter i min bloglæsning, så en halvsen kommentar herfra – men hvor lyder det dejligt. Og som noget af en omvæltning, ja. Men I har da helt sikkert valgt det rigtige tidspunkt at vende tilbage på; hvor de føromtalte træer er allersmukkest! Gode sommerplaner. Og for min skyld må dine indlæg altid gerne være ledsaget af en T-rex i en eller anden form.

  1. Jaaaaaaa, jeg glæder mig helt utrolig meget til grønne træer. Og grønt græs! Generelt alt der ikke er brunt, gråt eller hvidt, faktisk 😀

   Haha, jeg tror godt at jeg kan få sneget en t-rex ind i det meste! Selvom jeg prøver at holde mig lidt tilbage.

 2. Hvor bliver det spændende – sikke mange planer der allerede er lagt. Glæd jer til Disneyland, måtte lige genlæse mit indlæg derfra, da jeg så din post. Det sted er så magisk 😀

  – A

  1. Ja, måske lidt for mange planer, haha. Håber ikke jeg har været for overentusiastisk 🙂 Jeg glæder mig helt vildt til Disneyland – det er nok 15 år siden jeg sidst var der (OMG!).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *